rezien

Coaching

Ik heb 8 jaar als jobcoach voor de Noorderbrug, een zorginstelling gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, gewerkt. Momenteel werk ik  voor BaanPlus re-integratie, waar ik mensen begeleid vanuit de Wajong, vanuit het Tweede Spoor (ZiekteWet) en bij loopbaanvragen. Mijn trajecten zijn persoonlijk en op maat gesneden. Daar waar het kan en nodig is, zorg ik voor een kruisbestuiving met improvisatie. Zo pas ik bepaalde oefeningen uit de improvisatie toe tijdens coachingsgesprekken, waardoor deze levendiger en de processen beeldender worden.

Voor meer informatie en mogelijkheden kun je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik neem zelf coachingstrajecten aan en, waar dat beter past,  help ik je vanuit BaanPlus of verwijs ik je graag door naar het juiste adres.

Fotografie

Regine fotografeert vanuit haar eigen visie (zien) en wil juist dat ene moment vastleggen. Spontaan en (opr)echt.

Naar fotografie

Improvisatie

Door improvisatietrainingen heeft Regine ervaren hoe je kunt handelen vanuit het nu. Basisbegrippen vanuit de improvisatie zijn acceptatie en ja-zeggen. Door dit toe te passen, zul je ook jouw wereld re-zien.

Naar improvisatie