rezien

Improvisatie

Ik heb 9 jaar gespeeld en getraind bij Ulteam, een theatersportvereniging in Groningen. Door improvisatietraining leer je open te staan voor de ander, te accepteren wat er is en met de mensen om je heen samen te werken en hen te laten schitteren.

Deze vaardigheden zijn niet alleen op het toneel van belang, maar ook in je dagelijkse leven. Hoe vaak gebeurt het niet dat processen stuk lopen, omdat mensen te vasthoudend zijn in hun eigen ideeën? Door echt open te staan voor de ander heb je een open vizier nodig. Improvisatietraining maakt je hier op een speelse manier bewust van.

Mijn ervaringen in het coachen kan ik gebruiken om bepaalde inzichten en gevoelens die los kunnen komen tijdens het spelen, helpen te vertalen. Improviseren is het weghalen van blokkades die (creatieve) processen in de weg kunnen staan en het is vooral plezier: plezier in het spelen en plezier in het samen doen.

Theatersport workshops

Wanneer kun je een theatersportworkshop inzetten? Een aantal voorbeelden:

  • bij een introductiedag: je leert elkaar op een laagdrempelige manier kennen
  • bij teambuilding: je leert van elkaars kwaliteiten gebruik te maken
  • als energizer: bijvoorbeeld tijdens een studiedag.

Trainingsacteren

Sinds 2015 werk ik als trainingsacteur voor de Hanzehogeschool, zowel in het Nederlands als in het Engels. Als trainingsacteur kan ik ingezet worden bij bijvoorbeeld assessments, allerhande trainingen en lesprogramma's, examens etc. 

Projecten

  • Noorderzon 2014, i.s.m. Ulteam: concept ontwikkeling en uitvoering Once Upon a Table
  • Noorderzon 2015, geacteerd in de voorstelling Arrastão van Lander Patrick
  • Noorderzon 2016, i.s.m. Ulteam concept ontwikkeling en uitvoering Save the Date
  • Hongerige Wolf 2018, i.s.m. Ulteam uitvoering Save the Date
  • 2017, 2019 en 2022: concept ontwikkeling en organisatie van optredens van improvisatiegroep De Doornvogels in Grand Theatre, Groningen. Driemaal uitverkocht

Fotografie

Regine fotografeert vanuit haar eigen visie (zien) en wil juist dat ene moment vastleggen. Spontaan en (opr)echt.

Naar fotografie

Coaching

Regine gaat samen met jou op een andere manier naar je situatie kijken, zodat je mogelijkheden ziet. Wat jij nodig hebt, is er namelijk al(tijd).

Naar coaching