rezien

Improvisatie

Sinds 2011 speel ik bij Ulteam, een theatersportvereniging in Groningen. Door improvisatietraining leer je open te staan voor de ander, te accepteren wat er is en met de mensen om je heen samen te werken en hen te laten schitteren.

Deze vaardigheden zijn niet alleen op het toneel van belang, maar ook in je dagelijkse leven. Hoe vaak gebeurt het niet dat processen stuk lopen, omdat mensen te vasthoudend zijn in hun eigen ideeën? Door echt open te staan voor de ander heb je een open vizier nodig. Improvisatietraining maakt je hier op een speelse manier bewust van.

Mijn ervaringen in het coachen kan ik gebruiken om bepaalde inzichten en gevoelens die los kunnen komen tijdens het spelen, helpen te vertalen. Improviseren is het weghalen van blokkades die (creatieve) processen in de weg kunnen staan en het is vooral plezier: plezier in het spelen en plezier in het samen doen.

Theatersport workshops

Wanneer kun je een theatersportworkshop inzetten? Een aantal voorbeelden:

  • bij een introductiedag:je leert elkaar op een laagdrempelige manier kennen
  • bij teambuilding: je leert van elkaars kwaliteiten gebruik te maken
  • als energizer: bijvoorbeeld tijdens een studiedag.

Fotografie

Regine fotografeert vanuit haar eigen visie (zien) en wil juist dat ene moment vastleggen. Spontaan en (opr)echt.

Naar fotografie

Coaching

Regine gaat samen met jou op een andere manier naar je situatie kijken, zodat je mogelijkheden ziet. Wat jij nodig hebt, is er namelijk al(tijd).

Naar coaching